Sedan hösten 2019 är Gabor det huvudsakliga varumärket i vår portfölj och vi har den svenska agenturen för detta tyska skomärke. Ett par klassiska Gabor har perfekt passform och en komfort som gör dem sköna att bära hela dagen. I kollektionerna ryms allt från sportiga vardagsskor till eleganta högklackade festskor.

Standard för flertalet Gaborskor är löstagbara innersulor och yttersulor med dämpning, med undantag för ett fåtal trendmodeller. Under Gabor erbjuder vi utöver damskor även ett mycket fint väsksortiment.

Pomar producerar hållbara skor av hög kvalitet som kombinerar komfort, användbarhet och nordisk design. Ett finskt familjeägt skovarumärke grundat 1960 med en passion för skotillverkning. Pomar ger människor möjlighet att njuta av livet på språng, medan deras skor hjälper till att förkroppsliga en nordisk utomhuslivsstil. Alla Pomar-skor tillverkas etiskt och hållbart i den egenägda skofabriken i Pärnu, Estland. Fabriken uppfyller tuffa EU-standarder för arbetsförhållanden, säkerhet och miljö.

Effortless shoes

Avskalad, smakfull och skandinavisk design av hög kvalitet, där alla modeller tillverkas i Spanien. Med sina enkla ovandelar och breda utbud av både konstruktioner och färgställningar, tillsammans med ett högkvalitativt läder och en bekväm polstrad innersula, blir Effortless skor lätt en favorit i garderoben.

Om en sko kan vara high-tech så är Rollingsoft precis just det. Med sin eleganta och sportiga design erbjuder Rollingsoft högfunktionella skor för vardagsmotion, välbefinnande och god hälsa. Med en ultralätt flerlagerssula med stabiliseringsfunktion under fotvalvet får du en sko som både bidrar till och förenklar ett bekvämt och skonsamt ”rullande” steg.

Hösten 2020 lanseras herrskomärket Pius Gabor, ett varumärke som går i takt med tidsandan. Även om skotraditionerna i familjen går 100 år bakåt i tiden, så är det inte i backspegeln det här varumärket tittar. Kompetensen och erfarenheten tas självklart tillvara, men hållbarhet i alla aspekter – i kombination med god design – är huvudfokus. Pius Gabor går sina egna vägar och sätter hellre en ny standard, än följer en redan etablerad. Sneakers och boots är de huvudsakliga skomodellerna i en spännande herrkollektion.

Events

juni

10junAll Day12Pre Buying Days Stockholm Skohus

augusti

12augAll Day16Fashion Week Trade Stockholm Skohus

18augAll Day22Inköpsdagar i Varberg

25augAll Day27ANWR dagar i Stockholm Skohus

Showrooms

Stockholm

Stockholm Skohus
Rum 7 och 10
Cylindervägen 20
131 52 NACKA STRAND

Örebro

Örebro Office

Nygatan 47
702 11 Örebro

Om AST

Anders Ståhl Trading

Anders Ståhl Trading vilar på starka skotraditioner som under många år handlat om att främst saluföra skor från Spanien, med undantag för stora försäljningsframgångar med varumärkena Dr Martens, som gjorde avtryck i hela branschen under tidigt 90-tal, och Shellys som hade stora framgångar i slutet av 1990-talet. Idag består varumärkesfloran av en mix av tyska och spanska kvalitetsmärken.

Efter många år på den nordiska marknaden är det numera Sverige som är i fokus och det är också här som vi har agenturen för tyska Gabor, som är vårt flaggskepp idag. Skor är en stor passion för oss och vår ambition är att vara den bästa av leverantörer, till såväl fristående handlare som stora kedjor.

Code of conduct

Nätverket Association of Trade Partners Sweden och dess medlemmar ska alltid uppfylla och följa de riktlinjer och etiska guidelines, som finns i den gemensamt framtagna Code of Conduct, som sammanfattar de regler och krav som ställs på medlemmarna. Där ryms bland annat EU:s kemikaliedirektiv såväl som REACH, som är FN:s konvention rörande barns rättigheter. Där finns även Internationella arbetsorganisationens (ILO:s) konvention om arbetsförhållanden och arbetstagares rättigheter. Kortfattat innehåller skrivelsen riktlinjer för etik, hälsa och säkerhet, miljömässiga aspekter, personalrättigheter och en hel rad med andra regelverk. I nedan pdf hittar du den kompletta versionen av Association of Trade Partners Sweden Code of Conduct som även Anders Ståhl Trading noggrant följer i den dagliga verksamheten.

Association of Trade Partners Sweden

Association of Trade Partners Sweden är ett svenskt nätverk för internationella affärer, framförallt för agenter och importörer som arbetar med mode, textil, skog och matvaror, såväl som med elektroniska och industriella komponenter. Anders Ståhl Trading har varit medlem i organisationen sedan 1991.

Kontakt

Huvudkontoret

ANDERS STÅHL TRADING AB

Nygatan 47
702 11 Örebro
SWEDEN

Order

Skicka din order till ast@andersstahltrading.se